Try now!

Wat is A3 DIGITAAL DEMO?

A3 digitaal demo is de demonstratieversie van A3 digitaal. En A3 digitaal help u aan de hand van de A3 methodiek om de focus te houden op dat wat echt belangrijk is in uw organisatie: meetbare resultaten en concrete inspanningen!

Met het A3 template helpt A3 digitaal u om gestructureerd uw jaarplannen op te stellen, helpt u om de focus te zetten op de management-gesprekken en helpt u om de voortgang zichtbaar te maken.

En dat in de context van uw gehele jaarplan, dat vanaf nu op één A3-tje past!

Jaarplan

Typisch gebruik van A3 digitaal?
Leg alle verbeterdoelen samen met uw MT of directie vast in een organisatiejaarplan: doe dat in termen van de verbetersuccesen die u wil behalen, de kpi's die aangeven of de doelen behaald worden en de relevante acties die het verbeterverschil in werking zullen gaan zetten. Zet de belangrijke onderdelen vanuit het organisatiejaarplan door naar de onderliggende afdelings- of teamjaarplannen en laat de afdelingen en teams de jaarplannen uitwerken in eigen acties en aanvullen met eigen verbeterdoelen. Wanneer gedurende het jaar de voortgang in de jaarplannen wordt bijgehouden geeft dat een mooi overzicht van de actuele gang van zaken door de gehele organisatie heen en is dat bovendien een heldere richtlijn voor tussentijdse bijsturing!

Wilt u snel zien wat A3 digitaal voor uw organisatie kan betekenen?
Maak nu kennis met A3 digitaal en bekijk via deze website de volledig werkende A3 digitaal applicatie.
Log dan nu in met gebruikersnaam "gast" en wachtwoord "a3digitaal" om direct een voorbeeldjaarplan te bekijken.

Wilt u meer? Dat kan ook!
U kunt nu ook ervaren hoe het werkt om uw eigen jaarplan op te stellen. Start daarvoor nu uw eigen jaarplan op de registratiepagina.
Het demojaarplan is 2 maanden wijzigbaar, na afloop van deze periode wordt het jaarplan nog minimaal de rest van het jaar bewaard waarbij u de leesrechten behoudt.

Versie: 5.0.2488.0